Koncept

I ChipChop vil vi gøre det nemt for dig at designe dine møbler selv, så de passer til dit hjem, dine behov og ønsker. Vi har lavet nogen forskellige arktetypiske møbler, som du kan ændre og tilpasse som du vil have dem. Med et tryk på knappen nedenunder kommer du hurtigt i gang med at designe dit nye møbel.

Vores produktion er digital og baseret på automatiserede computerberegninger og moderne produktionsværktøjer, hvilket sparer os for en masse tegnetimer og dermed gør at vi kan holde en god pris på dine nye møbler. Herunder kan du se hvordan vi arbejder med CNC maskinen som er omdrejningspunktet for vores produktion. Når elementerne kommer ud af CNC maskinen bliver de slebet og pudset - alt finish-arbejde bliver udført i hånden.  
Den digitale tilgang og proces gør det muligt for os at holde produktionen lokal og dermed undgår vi at sende dine nye møbler på kryds og tværs af planeten, før de står i dit hjem.

Vi producere som standard i 15mm birkekrydsfiner, af den bedste kvalitet og alle møbler bliver som udgangspunkt leveret ubehandlet. Behandling af møblerne kan man vælge at gøre selv, men vi tilbyder også behandling med olie, sæbe, bejdse, lak eller maling. Hvis ønsket producerer vi gerne dine møbler i andre pladematerialer, såsom Valchromat, MDF og andre typer krydsfiner, det er jo dine møbler så det er dig der bestemmer!
Alle møbler er tapsamlet og spændes sammen med bolte og tværbøsninger, på den måde skruer man ikke ind i træet og kan skille og samle møblerne uden at de går i stykker.

Møblerne fladpakkes og sendes direkte hjem til dig, hvor du selv samler og opsætter dit nye møbel. Møblerne kan også leveres færdig samlet og monteret i dit hjem.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye møbler på mål!

reol-2.jpg
CFW17_Ydefeldt_Munk-00472.jpg